Geslaagd 2022

  Mavo, havo & vwo

  Donderdag 9 juni was de dag dat de mavo-, havo- en vwo-leerlingen hun examenuitslag kregen. Bijna 220 leerlingen zaten zenuwachtig te wachten op het verlossende telefoontje. Een enkeling moest worden wakker gebeld uit een middagdutje, terwijl anderen duimendraaiend met de familie op de bank zaten te wachten. Na het verlossende telefoontje gingen de geslaagden direct naar school om feest te vieren. Dit resulteerde in veel foto’s met de geslaagdvlaggen in Grave, Cornetto’s in Cuijk en een glaasje bubbels in Mill.

  Vmbo

  Woensdag 15 juni kon het feest in het Land van Cuijk écht losbarsten. De vmbo-leerlingen kregen toen ook hun examenuitslag. Met hetzelfde enthousiasme stonden ’s middags de trotse docenten, de geslaagde leerlingen op te wachten. Er werd op alle locaties van het Merletcollege weer even stil gestaan bij deze mijlpaal en de vlaggen en cijferlijsten werden uitgereikt.

  Het tweede tijdvak

  Omdat sommige leerlingen gespreid examen doen weet nog niet iedereen hun examenuitslag. Op 13 juni is het tweede tijdvak van start gegaan. De leerlingen met een herkansing zijn nog aan het ploeteren. We wensen deze leerlingen nog heel veel succes met de laatste loodjes. We zijn hoe dan ook trots op jullie!

   Speciaal bezoek in Mill

   Iedere leerling krijgt een telefoontje met de examenuitslag. Behalve Leroy van der Beek, bij hem ging de deurbel. Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, Dennis Wiersma, stond bij Leroy op de stoep. Met taart, bloemen, een vlag en de cijferlijst viel Wiersma gelijk met de deur in huis: je bent geslaagd! Samen zijn zij vervolgens naar het Merletcollege in Mill gegaan om het te vieren!

   Wiersma werd hartelijk ontvangen door de derdejaarsleerlingen en ze bakten samen taart voor de geslaagden. Daarna werd in de aula feestelijk stil gestaan bij het succes van de examenkandidaten De minister sprak met de schoolleiding, docenten en de leerlingen en er werd geproost. De leerlingen waren daarna ook weer snel weg: “Ik moet naar huis, we hebben een groot barbecuefeest”.

   Wil je zien meer zien van het bezoek van de minister aan Mill & St.Hubert? Dat is hier te zien:
   Hart van Nederland 15 juni laat, vanaf 19;45
   Humberto Tan
   Omroep Brabant
   Gelderlander

   We zijn ontzettend trots op al onze leerlingen, gefeliciteerd allemaal! En voor degene die nog wachten op de uitslag: heb vertrouwen en zet ‘m op!

    

   Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.