20-05-2019

On Stage

Samen met het Elzendaal en Metameer heeft het Merletcollege voor de eerste keer mee gedaan aan het beroepenfeest On Stage. Een fantastische happening in het Inspyrium in Cuijk leerlingen en beroepsbeoefenaars uit de regio met elkaar in contact kwamen. Doel van dit contact: kennismaken en afspraak maken om op de doedag van 6 juni bij het bedrijf op bezoek te gaan en zo te ervaren wat het beroep inhoudt.

 

Eén van de leerlingen zei: “Volgend jaar moet ik al kiezen maar ik heb geen idee wat ik wel worden. Ik kom hier voor de horeca en beroepen in de zorg. Iets met mensen lijkt mij het leukst. Maar ik kan naar van alles kijken, Dan kan ik alleen maar nieuwe dingen ontdekken. Ik vind het zeker leuk dat dit wordt gehouden. Dit is zeker een goed begin van oriënteren”.

 

Onze decaan zei: “Hopelijk een duw in de goede richting”. Dit is nog nieuw voor ons allemaal maar je hebt gezien hou enthousiast ze binnen gekomen zijn, dus het gaat helemaal goed komen. Wij hebben onze derdejaars meegenomen en ik denk dat 40 tot 50 % weet wat ze willen worden. We hopen dat een middag als deze leerlingen in de goede richting duwt”.

 

En de directeur zegt: “Dit spektakel is precies wat onze leerlingen verdienen. Het heet niet voor niets een beroepenfeest en dat was het ook. Mede mogelijk gemaakt door een fantastische organisatie en de inzet van de decanen, mentoren en natuurlijk de beroepsbeoefenaars. Allemaal bedankt.

 

Kijk voor meer informatie op de frontpage.

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.