Winnaars prijsvraag open dag

   

  Begin dit schooljaar hebben de leerlingen van groep 8 in de buurt van het Merletcollege een kaartspelletje ontvangen, ‘What’s Up’. Met dit vragenspel kun je jezelf en anderen beter leren kennen, wat het maken van een schoolkeuze voor een middelbare school makkelijker kan maken.

   

  In het kaartspel zat ook een prijsvraag die met de open dag in Cuijk, Grave of Mill ingeleverd kon worden. Met het insturen van een meest originele, hilarische of slimme vraag als toevoeging aan het kaartspel maakte je kans op een prijs.

   

  Op woensdag 17 november werden de prijswinnaars op hun eigen school verrast door de directeuren van het Merletcollege, Veronique Hermans en Willem van den Kieboom. Ze mochten een prijs uitreiken aan Senna (BS de Regenboog in Schaijk), Janne (BS de Zevensprong in Cuijk) en Guust (BS de Zilverberg in Overasselt).

   

  Onder luid applaus van hun klasgenoten hebben de leerlingen hun prijs in ontvangst genomen: een goed gevulde schooltas om volgend jaar mee naar de brugklas te gaan. In alle nieuwsgierigheid werd de inhoud van de tas direct onderzocht én goedgekeurd. Klaar voor de start op het Merletcollege!

  Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.