14-07-2021

Sterk Techniekonderwijs: samen in techniek

Wilt u iets betekenen voor Sterk Techniekonderwijs in regio Land van Cuijk en Noord-Limburg? Werkt u zelf in de techniek? Dan zijn wij op zoek naar u. Onderwijs en bedrijven vinden elkaar. Sterk Techniekonderwijs heeft veel te bieden. Denk aan stageplekken voor leerlingen, gastlessen van bedrijven, het BWI-lab en PIE-lab. Kijk op www.samenintechniek.nl.

 

Ontdek de 7 werelden van techniek

Sterk Techniekonderwijs (STO) is een mooie kans voor onze leerlingen om de wereld van techniek en technologie te ontdekken. Leerlingen gaan zich verdiepen in verschillende thema’s. Om vanuit geprikkelde nieuwsgierigheid kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van robotica, 3D-printen, lasersnijden, VR/XR technologie etc.

 

Samenwerkende partners

STO is een gezamenlijk project van het Merletcollege, Metameer en Elzendaalcollege. Ook de basisscholen, VSO de Korenaer, ProCollege, opleidingsvakscholen en het bedrijfsleven in het Land van Cuijk en Noord-Limburg werken mee. Techniek en technologie heeft de toekomst. Doet u ook mee?! Wij nodigen u uit onze website over Sterk Techniekonderwijs Land van Cuijk en Noord-Limburg te bezoeken.

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.