24-12-2018

Wie herkende zich in de familie met hun twee puberende kinderen?

11 oktober  in de middag en in de avond kregen de ouder(s) en leerlingen uit leerjaar 3 een theatervoorstelling te zien waarin (hopelijk) herkenbare situaties worden gespeeld rondom het gezinsleven van een puber: Sociale Media, genotsmiddelen etc.
Na de scene gaven Novadic Kentron en de GGD nog wat achtergrondinformatie over het thema van de scene. De acteurs speelden zo realistisch dat iedereen zich wel in één van de personages kon herkennen.
De bedoeling van de bijeenkomst was om ouders en leerlingen stof tot nadenken te geven en zelfs gespreksstof voor thuis aan de keukentafel. We hopen natuurlijk dat dit is gelukt.

Deze bijeenkomsten zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Novadic Kentron, GGD Hart van Brabant, Gemeente Mill en de school. Deze samenwerking is ons goed bevallen en we gaan zeker kijken hoe we dit een vervolg kunnen geven.
In de toetsweek zijn alle derde klassen nogmaals bezocht door Novadic Kentron om met de leerlingen na te praten over de voorstelling.

 

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.