Waarom kiezen voor het Merletcollege Cuijk?

Op het Merletcollege Cuijk werken leerlingen en personeelsleden in een prettige, veilige en gezonde leeromgeving.  Leerlingen kunnen hier terecht voor een vmbo basis-, vmbo kader-, mavo-, havo-, atheneum- of gymnasiumopleiding. De locatie heeft een officiële technasium-afdeling voor leerlingen met een speciale belangstelling voor de exacte vakken. Ook bieden wij TTO (tweetalig onderwijs) op het vwo aan voor leerlingen die meer uit de Engelse taal willen halen.
Onze school heeft leerlingbegeleiding en onderwijsvernieuwing hoog in het vaandel staan. We zijn gehuisvest in een prachtig nieuw pand dat voorzien is van ruime theorielokalen, moderne en goed uitgeruste praktijklokalen, een eigen gymzaal en een ruime buitenaccommodatie om de pauzes door te brengen.
Gedegen en goed onderwijs staat centraal. Uitdaging en keuzemogelijkheden zijn sleutelwoorden, maar ook vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de leerlingbegeleiding, het mentoraat en het decanaat. Onze school biedt interessegericht onderwijs (IGO), waarbij leerlingen in alle leerjaren keuzes kunnen maken om hun competenties en interesses te ontdekken en te ontwikkelen.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.