03-10-2022

TTO certificaten uitreiking

Op vrijdag 30 september werden op het Merletcollege in Cuijk op feestelijke wijze certificaten uitgereikt aan leerlingen van het tweetalig onderwijs (tto). Welverdiende certificaten omdat ze succesvol het tto-programma hebben afgerond. Dit programma bestaat uit: toffe excursies, vaklessen in het Engels, activiteiten met native speakers, reizen enzovoorts.

De ‘Juniors’ uit klas 3 ontvingen naast het tto-certificaat ook hun Anglia-certificaat voor het halen van het Anglia taalexamen. De ‘Seniors’ uit klas 6 ontvingen ook hun International Baccalaureaat (IB); English A; Language and Literature HL.

Feest op school

De leerlingen zitten ondertussen alweer een klas hoger of zijn druk bezig met hun vervolgopleiding. Toch maakten ze vrijdag graag tijd om hun welverdiende certificaat in ontvangst te nemen.

Er werden cupcakes geserveerd die de leerlingen zelf hadden gebakken in de keukens van het Merletcollege. De leerlingen werden persoonlijk door de docenten toegesproken wat voor lachwekkende momenten zorgden. Na de uitreikingen was het tijd voor een gezamenlijke ‘toast’. Het was een feestelijke ceremonie om drie of zes jaar tweetalig onderwijs af te sluiten!

Het Merletcollege is trots op deze leerlingen.

 

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.