Merletcollege voor jou

Grave

Kunst met een grote G van Grave

De leerlingen van mavo 4 en havo 5 die de vakken kunst beeldend en kunst muziek in het vakkenpakket hebben, hebben donderdagavond 13 april een avondvullend programma verzorgd in de aula van het Merletcollege in Grave. Deze avond werd op een enthousiaste manier gepresenteerd door meneer Tak. De leerlingen van beeldend hebben hun werken laten zien aan het publiek en hebben uitgelegd waarom ze een bepaalde techniek hebben gebruikt, hoe ze tot hun materiaalkeuze zijn gekomen en wat hen heeft geïnspireerd.
In Grave zijn we trots op elke leerling; kunst met een grote G van Grave.

(Bijna) Alles in huis

Bij Merletcollege in Grave kun je kiezen uit vele soorten onderwijs: van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met vwo. Onze school heeft goede leerlingenbegeleiding. Mede hierdoor behalen we zeer goede resultaten.

Het is veilig en gezellig bij ons, al vinden we dat je dit zelf het beste kunt komen ontdekken! Bij Grave zeggen we: ‘ons kent ons’. We zijn er erg trots op dat we elke leerling persoonlijk kennen. En de leerlingen kennen ook elkaar. We willen graag dat onze leerlingen het goed met elkaar kunnen vinden. Het programma Kleuren-Wijs helpt hierbij.
 
Als je naar de open dag komt, vergeet dan niet het praktijklokaal voor de leerrichting Dienstverlening en Producten te bezoeken. Je vindt er allerlei nieuwe technieken op het gebied van design, media en productontwikkeling.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.