Als je bij ons de basis- of kader stroom doet, krijg je te maken met het vak PODIUM. In dat vak leer je hoe je jezelf goed kunt presenteren. Misschien vind je het heel spannend om op een podium te staan, maar voor iedere leerling zijn er binnen dat vak stappen te maken en is er een uitdaging die bij jou past. Je kunt jezelf verder ontwikkelen binnen vormgeving, drama en muziek. Je sluit het vak af met een heuse presentatie-avond.

Sowieso ben je bij ons aan het goede adres als je van muziek, theater of kunst houdt. Je kunt op havo examen doen in muziek en op havo én mavo in tekenen. Ook bij die vakken krijg je de kans om voor een publiek te laten zien wat je geleerd hebt.

En dan nóg iets om naar uit te kijken: bij de diploma uitreiking laten docenten zien wat zij in huis hebben aan zang-, dans-, acteer- en komisch talent. Dat zijn avonden waar in Grave en omgeving nog lang over wordt doorgepraat!

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.