Klaar voor een frisse start?

Wat ontzettend leuk dat je volgend schooljaar bij ons naar school komt. Je hebt je nieuwe klas al ontmoet, kennis gemaakt met je coach/mentor en misschien heb je al nieuwe vrienden gemaakt?! We hopen dat jouw tijd op het Merletcollege een onvergetelijke tijd wordt. Het is handig om te weten wat er allemaal komt kijken bij de overgang naar het voortgezet onderwijs. Met de informatie op onze website zorg je, samen met je ouders/verzorgers, voor een goede start op onze school.

Maar eerst ...  gaan jullie het schooljaar afsluiten op de basisschool. Wij wensen jullie allemaal een fantastische laatste maand op de basisschool en hopen dat jullie in augustus met veel energie dit schoolgebouw weer binnenkomen.

De school is gesloten en telefonisch niet bereikbaar van woensdag 19 juli t/m dinsdag 22 augustus 2023. Tot ziens in augustus!

Brugklas-informatie per locatie

Het Merletcollege heeft drie verschillende locaties. We zijn allemaal een beetje hetzelfde maar ook zeker verschillend. De informatie per locatie is hieronder te lezen.
Naar welke locatie van het Merletcollege ga jij?

 

CUIJK

 

GRAVE

 

MILL

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.