Merletcollege Cuijk

Informatieavond TTO

6 december 2018, 19.00 uur

 

  Met hoeveel personen komt u naar de informatieavond tto:
  * verplichte velden

   

   


   

   

  Hier werken leerlingen en personeelsleden in een prettige, veilige en gezonde leeromgeving.


  Leerlingen kunnen er terecht voor een vmbo basis, vmbo kader, mavo met eventueel eXcel-leerroute, havo-, atheneum-, of een gymnasiumopleiding. De locatie heeft een officiële technasium-afdeling voor leerlingen die speciaal belangstelling hebben voor de exacte vakken. Ook bieden wij TTO (tweetalig onderwijs) op het vwo aan voor leerlingen die meer uit de Engelse taal willen halen.

   

  Onze school heeft leerlingbegeleiding en onderwijsvernieuwing hoog in het vaandel staan. De school is gehuisvest in een prachtig nieuw pand dat voorzien is van ruime theorielokalen, moderne en goed uitgeruste praktijklokalen, een eigen gymzaal en een ruime buitenaccommodatie om de pauzes door te brengen

   

  Gedegen en goed onderwijs staan centraal. Uitdaging en keuzemogelijkheden zijn sleutelwoorden, maar ook vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er veel aandacht voor de leerlingbegeleiding, het mentoraat en het decanaat. De vestiging biedt interessegericht onderwijs (IGO): in alle leerjaren kunnen leerlingen keuzes maken om hun competenties en interesses te ontdekken en te ontwikkelen.

   

   

  Locatie Cuijk

  Katwijkseweg 2
  5431 RX Cuijk
  Telefoon: (0485) 336 336