Merletcollege Grave

Onderwijs dat bij je past en dicht bij huis

 

Op Merletcollege Grave kun je kiezen uit vele soorten onderwijs: van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met vwo. Onze school heeft goede leerlingenbegeleiding voor alle leerlingen, hierdoor behalen we zeer goede resultaten en is het veilig en gezellig bij ons.

Iedere leerling heeft een belangrijke plek binnen onze school, daarom willen we dat onze leerlingen goed met elkaar om (leren) gaan. Het programma Kleuren-Wijs helpt onze leerlingen hierbij.
 
Het gebouw is modern en heeft een groot en goed uitgerust praktijklokaal voor de leerrichting Dienstverlening en Producten (beroepsgericht vak voor basis en kader).
 
Wij geven veel aandacht aan kunst en cultuur: tekenen en muziek zijn bij ons (keuze)examenvakken voor mavo en havo. Maar ook de buitenschoolse activiteiten staan vaak in het teken van kunst en cultuur: de musical en buitenlandreizen zijn hier mooie voorbeelden van.
 
De docenten ondersteunen en stimuleren leerlingen waar mogelijk. Het gaat op onze school niet alleen om het behalen van goede cijfers, maar we zorgen er samen ook voor dat je goed voorbereid bent op de toekomst.

 

Locatie Grave

Stoofweg 4

5361 HZ Grave

Telefoon: (0486) 477 116