Op het Merletcollege in Cuijk is het prettig, veilig en gezond verblijven

Cuijk

Merletcollege

Je thuis voelen op school? Waarom niet? We doen er hier alles aan om je dat gevoel te bezorgen. Je merkt het direct als je rondloopt in ons prachtige, nieuwe pand. Veel licht, veel ruimte. Modern en goed uitgeruste theorie- en praktijklokalen. Een eigen gymzaal en een heerlijke buitenaccommodatie om je pauze door te brengen. Een kantine, waar je ook verantwoorde snacks kunt scoren. Met als slagroom op de taart een mooi uitzicht op de Maas, als je eens even lekker wilt wegdromen. Want ook dat is menselijk, nietwaar?

Kortom: op het Merletcollege in Cuijk is het prettig, veilig en gezond verblijven. Een school waar je gewoon bij wilt horen. Om samen met anderen te werken aan jezelf en jouw toekomst. 

De keuze in opleidingen is hier ruim. Je kunt er terecht voor vmbo basis, vmbo kader, mavo met eventueel eXcel-leerroute, havo-, atheneum-, of gymnasium. Bovendien hebben we een officiële technasium-afdeling, mochten de exacte vakken jouw ding zijn. En bieden we TTO (tweetalig onderwijs) als je meer uit je Engelse taal wilt halen.

Op deze school vind je de uitdaging en de ruimte die je nodig hebt. In alle leerjaren kun je keuzes maken om jouw competenties en interesses te ontdekken en verder te ontwikkelen. En heb je eens een keer wat extra steun nodig, geen paniek: leerlingbegeleiding is namelijk iets wat we hier heel serieus nemen. Dus: kies wijs, kies voor jezelf!  

 

Wat doen we momenteel bij O&O?

Klas 3 havo/vwo maken “doorgeefapparaat” voor TechnoPromo.

Een ‘domino-doorgeefapparaat maken’? Klinkt ingewikkeld. Maar de leerlingen van klas 3 havo en vwo van het Merletcollege Cuijk zijn er enthousiast mee aan de slag gegaan. Dat gebeurde onder begeleiding van onze docenten en een team van TechnoPromo.

Lees alles over O&O>

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.