Homework F1rst Class

Bij de begeleiding van F1rst Class staat de leerling centraal door middel van veel persoonlijke aandacht van onze ervaren begeleiders.

 

Cuijk

Vanaf schooljaar 22/23 begeleidt Homework F1rst Class leerlingen op het Merletcollege in Cuijk, via het bijspijkerprogramma.
Er zijn twee lesmomenten ingericht op de dinsdagmiddag waarop leerlingen kunnen worden ingeroosterd:

Les 1: 14.00u-15.10u
Pauze 15.10u-15.20u
Les 2: 15.20u-16.30u

Na aanmelding hoort de leerling zo snel mogelijk op welk lesmoment (les 1 of 2) hij/zij is ingeroosterd.

Aanmelden bijspijkerprogramma

 

Grave & Mill

Zoek je huiswerkbegeleiding in Grave of Mill?

Homework F1rst Class in Grave en Mill is gevestigd in school. Leerlingen kunnen hier elke maandag tot en met vrijdag (Grave) - maandag tot en met donderdag (Mill) in tussenuren of na hun lessen intensieve huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Je kan dus direct vanuit je les binnenlopen! In een overzichtelijk klaslokaal krijg je in een kleine groep van maximaal acht leerlingen intensieve huiswerkbegeleiding.

Beide locaties beschikken over alle hulpmiddelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Heb je bijvoorbeeld moeite met plannen en structureren, een stok achter de deur nodig om je huiswerk af te krijgen, of gaat de uitleg van je docent vaak te snel? Dan is intensieve huiswerkbegeleiding iets voor jou!

Bekijk de website van F1rst Class voor meer informatie, en voor aanmelding; neem contact op met de coach/mentor.

Lyceo

Particuliere huiswerkbegeleiding Cuijk

Buiten de mogelijkheden op dinsdagmiddag van F1rst Class is er ook een mogelijkheid voor particuliere huiswerkbegeleiding. Voor Lyceo regelen wij op school huisvestiging, waar leerlingen na school begeleiding kunnen krijgen. Meer informatie, klik hier

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.