Huiswerkbegeleiding

Cuijk 

In Cuijk ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op het Merletcollege. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Cuijk?

Klik op onderstaand logo.

Gerelateerde afbeelding

 

 

GRAVE en MILL

Zoek je huiswerkbegeleiding in Grave of Mill?

Homework F1rst Class in Grave en Mill is gevestigd in het Merletcollege. Leerlingen kunnen hier elke maandag tot en met vrijdag (Grave) - maandag tot en met donderdag (Mill) in tussenuren of na hun lessen intensieve huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Je kan dus direct vanuit je les binnenlopen!

Beide locaties beschikken over alle hulpmiddelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. In een overzichtelijk klaslokaal krijg je in een kleine groep van maximaal acht leerlingen intensieve huiswerkbegeleiding. Bij deze begeleiding staat de leerling centraal door middel van veel persoonlijke aandacht van onze ervaren begeleiders. Heb je bijvoorbeeld moeite met plannen en structureren, een stok achter de deur nodig om je huiswerk af te krijgen, of gaat de uitleg van je docent vaak te snel? Dan is intensieve huiswerkbegeleiding iets voor jou!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Grave of Mill?

Klik op onderstaand logo.

 

Afbeeldingsresultaat voor homework f1rst class

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.