Huiswerkbegeleiding

Cuijk 

 

Huiswerkbegeleiding
Vind je het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan en ben je op zoek naar een rustige plek waar jij geconcentreerd je huiswerk kan maken? Of heb je moeite met je huiswerk goed te plannen? Huiswerkbegeleiding van Bijlesnetwerk kan je hierbij helpen, gewoon bij ons op school! Huiswerkbegeleiding van Bijlesnetwerk ondersteunt je door middel van persoonlijke begeleiding met het verbeteren van jouw studievaardigheden!

Bijles
Kun jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Bijlesnetwerk biedt één-op-één bijles aan op jouw school voor het vak waar jij net iets meer moeite mee hebt! Een ervaren persoonlijke begeleider van Bijlesnetwerk gaat met jou aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in jouw tempo! Voordat je het weet, ben je weer helemaal bij met de rest van de klas en haal je hogere cijfers voor het vak waarvoor je bijles volgt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze locatie of neem contact op met Lotte Siebelt: lotte.siebelt@hwb.bijlesnetwerk.nl of 06 20507312.

Op Bijlesnetwerk.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over de diensten van Bijlesnetwerk.

 

Lyceo Extra
Bijlesnetwerk zet zich in samenwerking met kennispartner Lyceo actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat we nog meer doen? Kijk op Lyceo Extra.

 

 

 

GRAVE en MILL

Zoek je huiswerkbegeleiding in Grave of Mill?

Homework F1rst Class in Grave en Mill is gevestigd in het Merletcollege. Leerlingen kunnen hier elke maandag tot en met vrijdag (Grave) - maandag tot en met donderdag (Mill) in tussenuren of na hun lessen intensieve huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Je kan dus direct vanuit je les binnenlopen!

Beide locaties beschikken over alle hulpmiddelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. In een overzichtelijk klaslokaal krijg je in een kleine groep van maximaal acht leerlingen intensieve huiswerkbegeleiding. Bij deze begeleiding staat de leerling centraal door middel van veel persoonlijke aandacht van onze ervaren begeleiders. Heb je bijvoorbeeld moeite met plannen en structureren, een stok achter de deur nodig om je huiswerk af te krijgen, of gaat de uitleg van je docent vaak te snel? Dan is intensieve huiswerkbegeleiding iets voor jou!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Grave of Mill?

Klik op onderstaand logo.

 

Afbeeldingsresultaat voor homework f1rst class

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.