Schoolboeken

Bestelinformatie 

Iddink verzorgt de levering van je gratis schoolboeken en leermiddelen. Het is belangrijk dat je vóór maandag 8 juli bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengt Iddink gedeeltelijk in rekening.

Hoe kun je bestellen?

  1. Ga vanaf 28 juni naar www.iddink.nl en kies voor "Bestel je leermiddelen".

  2. Je kunt daarna een persoonlijk account aanmaken door je te registreren. Let op: gebruik hiervoor je Office e-mailadres (e-mailadres van de leerling) Deze vind je in de map die we op 11 juni hebben meegegeven @merletcollege.nl

  3. Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Zie hieronder.

  4. Er verschijnt éénmalig een knop om naar je schoolportaal te gaan en daar met je schoolaccount in te loggen.

  5. Door dit te doen kunnen wij straks je digitale lesmateriaal in je schoolportaal voor je klaarzetten.

  6. Doorloop verder de stappen, het wijst zich vanzelf. 

Als de lijst van je school nog niet beschikbaar is, krijg je daarvan een melding met de mogelijkheid om een e-mail te ontvangen zodra je wel kunt bestellen.

Merletcollege Cuijk: PCRTPBBM
Merletcollege Grave: F6NW4WH7
Merletcollege Mill: XHNPYC2R

Levering

Als je vóór maandag 8 juli 2024 bestelt, levert Iddink je bestelling voordat je school weer start, uiterlijk de week ervoor. We houden je via e-mail op de hoogte van de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt bericht van PostNL met aanwijzingen waar je je bestelling kunt afhalen.

Meer weten?

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/kennisbank Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen. Snel telefonisch contact? Bel 0318 - 648763

Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe.

Hartelijke groet, Klantenservice Iddink

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.