Schoolboeken

Bestelinformatie

 

Beste leerling,

Iddink verzorgt de levering van je gratis schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor aanvullende zaken zoals een atlas of een rekenmachine? Het goede nieuws is, je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.

Wanneer

Het is belangrijk dat je vóór maandag 8 juli 2019 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Zorg wel dat je eerst zeker weet naar welke klas je volgend jaar gaat. Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengen wij gedeeltelijk in rekening.

 

Hoe

Ga vandaag nog naar www.iddink.nl/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan.

 

Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. De schoolcodes staan onderaan deze pagina. Is de boekenlijst van je school nog niet beschikbaar? Laat dan je e-mailadres achter, je ontvangt van ons een e-mail zodra je kunt bestellen.

 

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

 

Levering

Als je vóór maandag 8 juli 2019 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 22 juli t/m zaterdag 17 augustus 2019. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

 

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

 

U kunt de schoolboeken bij Iddink bestellen met de volgende schoolcodes:

 

Cuijk:  2D2PS4JV                 

Grave: B9XVM4SP

Mill:    42Q29JDC                   
     

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.