Schoolboeken

Bestelinformatie

 

Beste leerling,

Iddink verzorgt de levering van je gratis schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor aanvullende zaken zoals een atlas of een rekenmachine? Het goede nieuws is, je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.

Wanneer
Het is belangrijk dat je vóór maandag 13 juli 2020 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Zorg wel dat je eerst zeker weet naar welke klas je volgend jaar gaat. Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengen wij gedeeltelijk in rekening.
 
Hoe
Ga naar www.iddink.nl/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan.
 
Schoolcode
Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode (zie onderaan de pagina).
 
Na het invoeren van de schoolcode verschijnt er éénmalig een knop om naar je schoolportaal te gaan om extra gegevens op te halen zodat wij je digitale lesmateriaal straks kunnen uitleveren. Log daar in met je schoolaccount en volg verder de aangegeven stappen. Het wijst zich vanzelf. Is de leermiddelenlijst van je school nog niet beschikbaar? Laat dan je e-mailadres achter, je ontvangt van ons een e-mail zodra je kunt bestellen.
 
Akkoord
Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.
 
Levering
Als je vóór maandag 13 juli 2020 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 27 juli t/m zaterdag 22 augustus 2020. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.
Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.
 
Meer weten
Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.
 
 

Cuijk: BKQ55C5T

Grave: SW85M9Y4

Mill: VNHPDHYN

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.