Schoolboeken

Bestelinformatie

 

 

Beste leerling,

Welkom bij Iddink! Iddink verzorgt de levering van je gratis schoolboeken en leermiddelen voor jouw school.

Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie.

Wanneer 

Het is belangrijk dat je vóór maandag 26 juli 2021 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengen wij gedeeltelijk in rekening.
 

Hoe

Ga naar www.iddink.nl/bestellen en maak een persoonlijk account aan door je te registreren.Voor meer informatie, zie de bijlage.
 

Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Na het invoeren van de schoolcode verschijnt er éénmalig een knop om naar je schoolportaal te gaan en daar (met je schoolaccount) in te loggen zodat wij extra gegevens kunnen ophalen waarmee we straks je digitale lesmateriaal kunnen uitleveren. Als de lijst van je school nog niet beschikbaar is, krijg je daarvan een melding met de mogelijkheid om een e-mail te ontvangen zodra je wel kunt bestellen.
 

Schoolcode voor Cuijk: K7JTVQZK

Schoolcode voor Grave: RQ8NRSRN

Schoolcode voor Mill: PCCSG9RX  (dit is de juiste code, in het brugklasboekje staat de verkeerde code vermeld)

 

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.
 

Levering

Als je vóór maandag 26 juli 2021 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 9 augustus t/m zaterdag 4 september 2021. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.
 

Meer weten?

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.
 
Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe.
 
 
 
Hartelijke groet, Klantenservice Iddink

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.