Schoolboeken

Bestelinformatie

 

Beste leerling,

Welkom bij Iddink! Iddink verzorgt de levering van je gratis schoolboeken en leermiddelen voor jouw school.

Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie.

 

Wanneer 

Het is belangrijk dat je vóór maandag 18 juli 2022 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengen wij gedeeltelijk in rekening.

Hoe

Ga naar www.iddink.nl/bestellen en maak een persoonlijk account aan door je te registreren.

 

Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Na het invoeren van de schoolcode verschijnt er éénmalig een knop om naar je schoolportaal te gaan en daar (met je schoolaccount) in te loggen zodat wij extra gegevens kunnen ophalen waarmee we straks je digitale lesmateriaal kunnen uitleveren. Als de lijst van je school nog niet beschikbaar is, krijg je daarvan een melding met de mogelijkheid om een e-mail te ontvangen zodra je wel kunt bestellen.
 

Schoolcode voor Cuijk: XPT7QWC2

Schoolcode voor Grave: XD5938R6

Schoolcode voor Mill: KFWNYVD2

 

Update donderdag 30 juni: Het is NOG NIET mogelijk om boeken te bestellen. Iddink heeft technisch nog niet alles gereed hiervoor. Volgende week is het wel mogelijk. Je kunt op de website je e-mailadres achterlaten nadat je bovenstaand 'bestelproces' hebt doorlopen.
 

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.
 

Levering

Als je vóór maandag 18 juli 2022 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 1 augustus t/m zaterdag 27 augustus 2022. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.
 

Meer weten?

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.
 
Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe.
 
 
 
Hartelijke groet, Klantenservice Iddink

De boekentas/rugtas

Tips voor de ouders:

Zie erop toe dat uw kind een goede tas koopt: boekentas/rugtas (een lichte tas), met goed verstelbare riemen, niet te ruim, zodat de boeken niet kunnen gaan schuiven. Let bij aanschaf van tas, agenda, schrijfartikelen, etui, e.d. op praktisch nut en gewicht. Denk eraan dat ook het Chromebook in de schooltas past en veilig vervoerd kan worden.

Tips voor de leerling:

  • Draag je boeken in een rugtas.
  • Gebruik voor voorkeur een tas met twee verstelbare banden, zodat de tas niet te laag hangt.
  • Draag de rugtas over beide schouders.
  • Je kunt het gewicht beperken door overbodige dingen zoveel mogelijk thuis te laten.
  • Verdeel je boeken in twee stapels en laat een deel achter in je kluisje.
  • Boeken die niet nodig zijn voor huiswerk, kun je achterlaten op school in het kluisje.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.