Buitenschoolse activiteiten!

  Buitenschoolse activiteiten

  Ben je op schoolreis of kamp geweest met groep 8? Dat was vast leuk. Wij doen ook allerlei dingen buiten de school, soms voor het plezier maar meestal om er iets van op te steken. We beginnen met een brugklaskamp, zo leer je de mentor en je klasgenoten goed kennen. In de tweede klas ga je op excursie voor Mens en Natuur en Mens en Maatschappij en aan het einde van het schooljaar voor een gezellig dagje naar een pretpark. In de derde ga je op werkweek. Het woord zegt het al: een week waarin je moeten werken en dus ook heel veel leert. In de vierde sluiten we het jaar af met een prachtige reis naar Londen, een ervaring op zich. Én met een dagje pretpark als afsluiting van je schoolloopbaan bij ons. Mooie vooruitzichten, toch?

  Brugklaskamp van start met outdoor spektakel

   

  Klimmen, klauteren, tokkelen, boven de grond, onder de grond. Kortom spanning en sensatie bij de start van het brugklaskamp 2019-2020.

  En dit is nog maar het begin van het kamp. Disco, sport- en spel, zwemmen, samen spelen samen werken. Al deze dingen komen voorbij in het brugklaskamp. Met als doel, elkaar beter leren kennen.

  Woensdag rond de middag zullen de meeste leerlingen en alle begeleiders moe maar voldaan weer op school zijn.

   

  Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.