AANVRAAG VERLOF

 

Persoonlijk verlof (bijvoorbeeld bruiloft, meeloopdag etc.) dient bij de leerlingcoördinator te worden aangevraagd met een aanvraagformulier verlof.

Denk aan het toevoegen van een bewijsstuk welke de verlofaanvraag verklaart (bijvoorbeeld brief inschrijving, kaart etc.).

 

Formulier verklaring werkgever account t.b.v. verlofaanvraag

Verlofregeling

 

 

Voor het aanvragen van kortdurend verlof (orthodontist, huisarts etc.) of het doorgeven van 'preventief thuis zijn' kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier behorende bij de locatie.

 

Cuijk aanvraag kortdurend verlof

Grave aanvraag kortdurend verlof

Mill aanvraag kortdurend verlof

 

 

 

LET OP:

Ziek melden kunt u via het ouderaccount van Magister. 

Luxe verzuim

Alle kinderen in Nederland hebben recht op onderwijs. Leerplichtige kinderen mogen daarom buiten de schoolvakanties nooit zomaar wegblijven van school. Toch gebeurt het nog regelmatig dat ouders kinderen thuis houden van school om bijvoorbeeld eerder op vakantie te gaan. Dit noemen we luxe verzuim. Houdt u uw kind(eren) thuis van school terwijl u daarvoor geen toestemming heeft, dan krijgt u van de leerplichtambtenaar van de gemeente direct een proces-verbaal.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.