Coördinator leerlingzaken

GAAT HET EVEN WAT MINDER? 

 

Het leven heeft zijn ups en downs. Soms heb je misschien wat problemen thuis, of met je directe omgeving. Als je niet lekker in je vel zit, kunnen je prestaties op school even wat minder zijn. Je spijbelt misschien een keer, of komt regelmatig te laat. Dan is het altijd fijn als je er met iemand over kunt praten. En dat kan hier, want samen leren is samen leven! 

Je mentor is je eerste aanspreekpunt. Maar heb je extra hulp en steun nodig, dan kun je ook terecht bij de coördinator leerlingzaken. Samen met de coördinator, en eventueel met je ouders, docenten en andere instanties – zoals de schoolarts, hulpverleners van buiten de school en de leerplichtambtenaar –  zoek je naar een oplossing. Zo komen we er samen best wel uit. Dus zit je even in een dip, of wil je ergens over praten, de coördinator leerlingzaken staat altijd voor je klaar! Ook voor bijvoorbeeld buitengewoon verlof, mocht je dat een keer nodig hebben.

 

Coördinator leerlingzaken Merletcollege Cuijk
Paul Donkers  (havo)
Luuk Nieuwenhuis (vwo)
Marjolijn Pelt (vmbo)

 

Coördinator leerlingzaken Merletcollege Grave
Yvonne Spee (klas 1, 2 eXceL leerroute, klas 1, 2 en 3 vwo / havo en klas 4 en 5 havo)
Sven Ehrencron (mavo en vmbo kader / basis)

 

Coördinator leerlingzaken Merletcollege Mill
Wouter van Ras

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.