Op het Merletcollege in Cuijk is het prettig, veilig en gezond verblijven

Cuijk

Je thuis voelen op school? We doen er hier alles aan om je dat gevoel te bezorgen. Je merkt het direct als je rondloopt in ons prachtige pand. Veel licht en veel ruimte, dat zijn de kenmerken van onze school. Een eigen gymzaal en een heerlijk buitenplein om je pauze door te brengen. Een kantine, waar je verantwoorde snacks kunt krijgen. Met als extra een schitterend uitzicht op de Maas.

Kortom: het Merletcollege in Cuijk is een school waar je graag zult zijn. Om samen met anderen te werken aan jouw toekomst. 

De keuze in opleidingen is hier ruim. Je kunt er terecht voor vmbo basis, vmbo kader, mavo, havo, atheneum, of gymnasium. Bovendien hebben we een officiële technasium-afdeling, voor leerlingen die graag onderzoeken & ontwerpen. En bieden we op havo/vwo en vwo-niveau TTO (tweetalig onderwijs) aan als je meer uit je Engelse taal wilt halen.

Op deze school vind je de uitdaging en de ruimte die je nodig hebt. In alle leerjaren kun je keuzes maken om jouw talenten en interesses te ontdekken en verder te ontwikkelen. En heb je eens wat extra steun nodig dan gaan we je altijd helpen: leerlingbegeleiding is namelijk iets wat we hier heel serieus nemen. 

We hopen je te mogen verwelkomen op het Merletcollege in Cuijk, waar je zeker snel zult wennen en nieuwe vrienden maakt.

Sinds 2022 heeft het Merletcollege in Cuijk een officiële Erasmus Accreditatie.

Het is een erkenning voor onze internationale activiteiten en samenwerkingsprojecten. We hebben duidelijke en toekomstbestendige plannen voor internationalisering. De komende jaren willen we daarmee verder aan de slag. Op het Merletcollege werken we vandaag aan de wereld van morgen.

De Erasmus Accreditatie loopt tot 2027. Een accreditatie maakt het eenvoudiger om subsidie aan te vragen voor internationale projecten en samenwerkingen. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen/deelnemers internationale ervaringen opdoen.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.