Beroepsgerichte vakken

Dienstverlening en Producten

In klas 3 basisberoeps- en kaderberoepsgerichte leerweg krijg je allemaal het beroepsgerichte vak Dienstverlening en Producten. Wat je hier leert is te veel om op te noemen maar je moet daarbij denken aan het leren maken van een website, producten maken en verbeteren, leren presenteren. Allemaal dingen waar je later veel plezier van kunt hebben. Dit vak krijg je ook op de mavo-stroom.

Daarnaast kan je ook nog een beroepsgericht keuzevak kiezen.

 

Wat leer je eigenlijk bij Dienstverlening en Producten?

Kijk maar eens goed naar dit filmpje. Dit filmpje is gemaakt voor het vak Dienstverlening en Producten. Eén van de dingen die je hier leert is het maken van een filmpje.

 

 

Sport Veiligheid en Recreatie

Houd je van sport en bewegen? Heb je interesse in het werken in een uniform (beroepen als politie, bewaking, beveiliging, leger)? Of vind je het leuk om evenementen te organiseren? Dan is Sport, Veiligheid en Recreatie echt iets voor jou!

 

Techniek

Heb je altijd al graag geknutseld (timmeren, zagen, bouwen, schilderen) en ben je ook benieuwd hoe de elektriciteit in je huis werkt? Dan is Techniek voor jou de juiste keuze.

 

Zorg en Welzijn

Ben je nu al vaak bezig met het maken van gerechtjes, het bakken van cake of taartjes, het organiseren van activiteiten voor kinderen of je opa/oma? En houd je van mooie nagels, make-up en een leuk kapsel? Dan ben je de aangewezen persoon voor Zorg en Welzijn.
 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.