22-10-2021

Een spetterende voorstelling!

Vandaag hebben de leerlingen van leerjaar 3 vmbo en mavo en de leerlingen van havo 4 kunnen genieten van een workshop van De Vuilnismannen. Trommelen met rommel is het motto van de drie mannen die muziek maken met bezems, emmers, kliko’s en pannen. Fascinerend om te horen en te zien dat met zo weinig middelen muziek gemaakt kan worden.

Leerlingen worden op het podium gevraagd om mee te trommelen en in het tweede deel van de workshop trommelden alle leerlingen in de aula mee op emmers. Geweldig om dit mee te maken. Leerlingen waren heel enthousiast en hadden plezier. Ook de docenten die in de aula waren klapten, roffelden en trommelden mee.

De voorstelling past in het programma van CKV. Een vak dat voor leerlingen meetelt bij de examenuitslag. De docenten Elly van Houts en Sjoerd van Dorp hebben de workshop geregeld en georganiseerd. Complimenten daarvoor.

 

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.