07-12-2020

Geslaagde Lesdag 2020

Een aantal Merlet-experts, eerstejaarsleerlingen, staan de groep 8'ers op te wachten. Als ware reisleiders hebben ze een bordje gekregen en zo worden de klassen voor de dag gevormd. 

In de aula en kantine wordt de welkomstmededeling gedaan. Hun rugzakken en jassen mogen ze hier laten liggen als ze straks naar de lesdag gaan. De terechte vraag wordt door een leerling uit groep 8 gesteld: "Kan ik wel mijn eigen etui meenemen?" Dat mocht gelukkig wel, maar wat de leerlingen niet wisten was dat er schooltassen klaar lagen in de lokalen. Gevuld met een bidon, webcamcover, informatie én schrijfmateriaal!

Er werd o.a. les gegeven in Engels, Grieks, wiskunde, biologie en gym. Op de afdeling Dienstverlening en producten werden zelf cupcakes gebakken! Wanneer de er een les voorbij was werden de mondkapjes opgezet en liepen ze gezamenlijk naar de volgende les. Eigenlijk dus hoe het op een échte lesdag voor een brugklasser ook gaat!

Jubelend verlieten de leerlingen het schoolgebouw en toen was het om half 3 ineens heel stil in school. We hopen dat iedereen een duidelijk beeld heeft gekregen van een lesdag op het Merletcollege. Tot ziens!

 

         

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.