04-02-2019

Hoe gezond is het Merlet in Mill eigenlijk?

 

Onderdeel van dat vignet is de Zilveren Schaal voor de kantine. Dat betekent dat wij naast allerlei lessen over gezonde voeding, sportlessen en schoolbeleid ook met onze kantine goed bezig zijn. Naast de ongezondere hartige en zoete snacks liggen er ook gratis fruit, gezonde hartige en zoete snacks. Leerlingen hebben altijd de beschikking over water en kunnen tosti’s bakken.

In 2018 zijn de drankautomaat en snoepautomaat uit de school verdwenen.  Met al deze stapjes proberen wij invloed te krijgen op het voedingspatroon van onze leerlingen. Lukt dat? Kom maar eens kijken dan kan je het zien.

Zijn wij er trots op? Jazeker, het is altijd fijn als je een bijdrage kan leveren aan een gezonde leefstijl voor onze leerlingen.

Doen we dan nooit meer iets ongezonds? Natuurlijk wel, maar met mate zeker als de school er voor verantwoordelijk is én leerlingen zullen altijd een gezondere keuze kunnen maken.

 

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.