29-05-2019

In de voetsporen van Mathieu van der Poel?

Net als voorgaande jaren hebben wij dan ook leuke routes met de leerlingen gefietst in de omgeving van Mill.

De brugklassen hebben voor het eerst kennisgemaakt met mountainbiken en zijn daarom gestart met een korte training om uiteindelijk naar een heuvel (oude vuilnisbelt) richting Langenboom te kunnen fietsen. Op eigen niveau kon iedereen deelnemen aan de lessen.

Met klas 2 zijn we een stapje verder gegaan omdat zij al ervaring hadden. Richting Wilbertoord ligt een prachtige route door de bossen wat ook eindigt met een uitdagende beklimming op een heuvel.

De bovenbouwklassen hebben ook kunnen genieten van deze sportieve ervaring. Zij hebben een combinatie van verschillende routes gefietst en hebben daarmee extra ervaring opgedaan.

De gymsectie was steeds met twee personen aanwezig om een groep te begeleiden. Deze collegialiteit kan er voor zorgen dat er op een goede en veilige manier een leuke (andere) gymles neergezet kan worden. Alle leerlingen en collega’s bedankt voor jullie inzet!

Klik hier voor de foto's

 

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.