23-04-2021

Leerlingen geven input voor nieuw schoolplan

Merletcollege werkt aan een nieuw schoolplan voor de periode 2021-2025. Het schoolplan is bedoeld om de medewerkers richting te geven bij het dagelijks handelen. Er staat ook in beschreven wat leerlingen en ouders van de school mogen verwachten.

De belangrijkste belanghebbenden, de leerlingen, gingen het gesprek aan met de directie. De leerlingen werden ontvangen bij van der Valk Hotel in Cuijk. Het leverde uiteindelijk een fantastische opbrengst op met duidelijke en concrete wensen en behoeften. Met name door de ervaring met het hybride onderwijs (online en fysiek) en het gegeven dat sinds Corona alles anders is verlopen dan wat ze gewend waren, konden ze een duidelijke omschrijving geven over wat het doet met hen persoonlijk. Ze realiseren zich dat elke leerling in een andere situatie zit en dat elke leerling andere behoeftes heeft. De directie heeft genoten van de gesprekken die met leerlingen gevoerd zijn. Bruikbare input die wordt toegepast in het nieuwe schoolplan!

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.