12-06-2019

Afrikaanse sferen op het Merletcollege in Mill


Dit werd verzorgd door Jambo Afrika. Dit is een groep mannen en vrouwen die djembee workshops geven aan onder andere scholen en bedrijven. De reden dat de 3e klas deze workshop kreeg was voor het vak ckv, voor dit vak moeten leerlingen bepaalde activiteiten doen waar deze workshop er een van is. Het was ook een activiteit om het schooljaar samen goed te beginnen.

Het doel van de workshop was samen werken want samen bereik je meer dan alleen! Deze workshop was niet alleen het leren van djembee ook gingen we dansen en zingen. Het maakte niet uit of je kon dansen en zingen maar om het samen zingen en dansen!!

Zelf vond het ik het een leuke workshop. Het leukste vond ik het samenwerken dat geeft een groepsgevoel. Er is wel een klein puntje van kritiek het duurde te lang. Als de workshop 1 uur in plaats van 2 uur had geduurd was het voldoende geweest. Voor de rest was het een geslaagde middag!!

Bram van den Heuvel
Klas 2a

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.