08-07-2021

Prijsuitreiking On Stage

Prijsuitreiking On Stage op Merletcollege Cuijk

Alle 3e jaars vmbo-basis, -kader en mavoleerlingen van het Merletcollege in Cuijk werkten dit schooljaar aan het beroepsoriëntatieproject Land van Cuijk Maasduinen On Stage. Tijdens de Doe Dagen in juni gingen ze op pad voor werkbezoeken bij bedrijven en organisaties om een beeld te krijgen van het werk en de werkplek. Op de Doe Dag wisselden zij hun zelfgemaakte visitekaartjes uit met de beroepsbeoefenaars waar ze mee meeliepen. Die hebben de creatiefste kaartjes genomineerd voor een prijs.

In een feestelijk versierd technieklokaal kwamen alle klasgenoten van de prijswinnaars bij elkaar voor de uitreiking. In aanwezigheid van de decaan, mentoren en de projectleider van On Stage namen ze trots hun gewonnen prijzen in ontvangst.  Brandweer Brabant Noord nomineerde Huub, die voor zijn tweede Doe Dag met een revalidatietrainer heeft meegewerkt. Hij verdiende de 3e prijs. Svetlana won met haar roze kaartje dat ze tijdens de Doe Dag bij IBN uitwisselde de 2e prijs, een Kruidvat bon.

De eerste prijs, een bon van Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen ging naar Boaz. Hij was helemaal verrast om te horen dat Van Haren Installaties hém uitkoos uit de bijna 100 leerlingen die bij een van de zes samenwerkende installatie- en elektrobedrijven in de regio op Doe Dag zijn geweest. Maar ja, je hebt een onderscheidend kaartje of niet! Allemaal gefeliciteerd en succes met de toetsweek.

 

Meer weten over Land van Cuijk Maasduinen On Stage? Kijk op www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl

 

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.