15-12-2021

Wil jij in een band spelen?

Woon jij in Cuijk of omgeving? Wil jij graag in een band spelen? Dit is je kans!

We starten een crossover liveband en werken toe naar een optreden met eigen werk.

We zoeken muzikanten, zangers, rappers, producers (m/v). Deelname voor jongeren is gratis maar niet vrijblijvend. Als je er voor kiest mee te doen ga je er ook écht voor.

De workshops zijn op dinsdag van 14.30-16.30 uur muzieklokaal Merletcollege Cuijk.
Periode 8 februari tm 12 april o.l.v. bandcoach Daan Koch.
Infobijeenkomst dinsdag 1 februari van 14.00-14.30 uur kennismaking en selectie.
Meld je aan voor de infobijeenkomst. Mail naar Linda Peterse:  l.peterse@merletcollege.nl

Trots54 bandLab is een samenwerking tussen het Merletcollege Cuijk, Cyou jongerenwerk, cultuurverbinder Harm Baaijens, bandcoach Daan Koch en Trots54. Dit maatproject wordt mede mogelijk gemaakt vanuit de subsidie Samen Cultuurmaken van het Fonds voor Cultuurparticipatie en door subsidie vanuit Gemeente Cuijk.
Aanmelden: via email naar Linda: l.peterse@merletcollege.nl!

Trots54 is een kunst en cultuur community voor en door jongeren in de regio Noordoost-Brabant. Binnen de community gaan jongeren aan de slag met hun dromen, ambities en uitdagingen. Trots54 gelooft hierbij in de positieve kracht van kunstuitingen met kwaliteit. Deze kracht versterken we door jongeren zelf op het podium te plaatsen en hun kunstuitingen te exposeren. Ze ontwikkelen en tonen hiermee hun talent en maken persoonlijke onderwerpen zichtbaar en bespreekbaar. Trots54 biedt jongeren uit alle lagen van de samenleving de mogelijkheid om deel te nemen.

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.