22-12-2022

Een fijne decembermaand voor iedereen

Leerlingen Merletcollege helpen sinterklaas en de kerstman.

Om alle kinderen in het Land van Cuijk een mooie Sinterklaasherinnering te kunnen geven, hebben het Merletcollege, de samenwerkende kerken in Cuijk, de Voedselbank Land van Cuijk en sinterklaas de handen ineengeslagen om een speelgoedinzameling te houden op het Merletcollege.

Vanaf maandag 21 november tot en met woensdag 30 november verzamelden de leerlingen speelgoed, spellen en puzzels. De Voedselbank Land van Cuijk zorgde er samen met de sint voor dat het speelgoed op de juiste plek kwam.

Voor de kerst die eraan komt hebben de leerlingen ook hard gewerkt om een groot aantal mensen in het land van Cuijk een lichtpuntje te bezorgen. De klassen droegen allemaal hun steentje bij en hebben samen dozen gevuld voor gezinnen die het financieel of sociaal wat minder gemakkelijk hebben.

‘Met elkaar én voor elkaar’, dat is de warme gedachte waarmee de leerlingen en docenten dit jaar afsluiten. Fijne feestdagen voor iedereen!

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.