10-04-2024

Have fun for KiKa

Als onderdeel van een schoolopdracht, dat deel uitmaakt van het examenprogramma, organiseren de leerlingen zorg & welzijn een Goede Doelen middag. Dit jaar heeft de groep van 10 meiden gekozen voor het goede doel KiKa. 
Zij zijn al maanden bezig met het voorbereiden van een markt vol activiteiten om veel mensen van school en uit de regio aan te trekken. Met als doel dat de bezoekers iets willen bijdragen aan KiKa. 

Het evenement wat zij helemaal zelf van A tot Z organiseren vindt plaats op donderdag 18 april tussen 14.00 - 16.00 uur.  Alle bezoekers krijgen een strippenkaart waarmee ze de volgende activiteiten kunnen doen:

- Schmink / make-up
- Nagels lakken
- Veer extensions laten zetten
- Blik gooien
- Zakjes gooien
- Zaklopen
- Spijkerpoepen
- Koekhappen

Voor elke activiteit wordt een kleine bijdrage gevraagd. Naast de strippenkaart kun je op de markt ook cupcakes, fruit of chocolade kopen. Ook dit hebben de leerlingen allemaal zelf gemaakt. 

Deze zeer enthousiaste leerlingen hebben ook de krant benaderd en Mans Peere van de Maasdriehoek heeft een mooi artikel geschreven over dit schoolproject:

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.