10-04-2024

Examenleerlingen exposeren kunst & muziek

De expositie belichtte een breed scala aan artistieke uitdrukkingen, variërend van gedetailleerde anatomische tekeningen tot zelfbedachte mythes tot kleurrijke landschappen en portretten. Zelfs abstract werk zonder herkenbare voorstellingen prikkelde de verbeelding van de bezoekers. 

Op het podium namen enkele leerlingen het publiek mee in de wereld achter hun creaties. Ze deelden inspiratiebronnen, technieken en stromingen die hen hadden geïnspireerd. Zo kregen de toeschouwers een dieper inzicht in de verhalen achter de kunstwerken. 

Naast de visuele kunstwerken verrasten ook de kunst-muziek leerlingen met hun optredens. Van eigen nummers tot verrassende covers, elk met een eigen twist. Van een intieme, unplugged versie van "Summer of '69" tot een rockinterpretatie van "Dat heb jij gedaan" van Meau, elke performance was uniek. 

Een deskundige jury, bestaande uit een hoboïste (rector), een bassist (docent) en een fervente muziekluisteraar (oud-medewerker), bood na elk optreden professioneel feedback, bestaande uit vaak veel lof maar soms ook wel een kritische noot. De charmante presentatie van mevrouw Hanneke van Haren verbond alle elementen tot een boeiende en levendige avond. 

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.