11-12-2020

Paarse Vrijdag

Zo levert ons leren en werken de beste en mooiste resultaten op. Om goed te kunnen leren heb je vrijheid nodig. Vrijheid om fouten te maken, vrijheid om vragen te stellen én vrijheid om jezelf te zijn! 

Mede daarom viert het Merletcollege op vrijdag 11 december paarse vrijdag! Dit is een grote actie-dag van de landelijke GSA (Gender & Sexuality Alliance), waarin iedereen gevraagd wordt om paars te dragen. Hiermee vragen we aandacht voor seksuele- en gender-diversiteit als norm. Mensen die zich onzeker voelen om wie of wat ze zijn, kunnen zich extra gesteund voelen door iedereen die paars draagt op Paarse Vrijdag. Door de paarse kleur te dragen laat je zien dat je voor acceptatie bent van alle soorten gender en seksuele oriëntaties. Dus, doe nog even snel een wasje als je favoriete paarse t-shirt nog in de wasmand ligt of graaf nog even achter in je kledingkast naar dat ene paarse vestje. Paarse vrijdag is voor gelijkheid, voor iedereen & voor jezelf!

 

Paarse vrijdag is voor gelijkheid, voor iedereen & voor jezelf!

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.