01-04-2024

The Merlettalent Take Off

The Merlettalent Take Off vond dit jaar plaats in de kleine zaal van Schouwburg Cuijk. Het was een hele inspirerende avond vol presentaties van profielwerkstukken en meesterproeven en kunst en muziek. De jury bestond uit wethouder Joost Hendriks, Cyril Crutz (directeur biblioplus), Myriam Franse (voorzitter Cultureel hart Cuijk) en winnares van vorig jaar Benthe Dinnissen. Zij beoordeelden alle presentaties en kunstwerken. En dat was nog een moeilijke taak! 

De publieksprijs voor kunst ging naar Mette Willems, die met haar werk een podium gaf aan de nog steeds vaak achtergestelde vrouw in de maatschappij. 
De publieksprijs voor beste presentatie ging naar Veerle Martens en Bas Bastiaans die hun eigen achtbaan hebben ontworpen voor Slagharen.

De juryprijs voor kunst ging naar Nurdane Türksoy die abortus aansneed met haar werk en de juryprijs voor presentatie was opnieuw voor Veerle Martens en Bas Bastiaans. De prijzen waren niet niks, zo bestond de juryprijs uit een geldprijs van maar liefst € 250,- 

 

Terug naar overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.