Afgelast vanwege voorspelde storm! Nieuwe datum volgt snel.

 

Voetballen voor het goede doel!

Heb je het al gehoord...? Docenten gaan het opnemen tegen bovenbouwleerlingen, WE GAAN VOETBALLEN. Enkele weken terug zijn we door enkele leerlingen uit de bovenbouw uitgedaagd. Deze uitdaging is met veel enthousiasme ontvangen en tevens aangenomen.

Aangezien de gasprijzen ons om de oren slaan, de benzineprijs boven de 2 euro is uitgekomen en de boodschappen blijven doorstijgen kunnen we stellen dat het leven duurder is geworden. Tel daarbij de gevolgen van tweejarige pandemie en de oorlog in Oekraïne vragen veel van ons en hebben op ieder van ons een groot effect! We hebben daarom besloten om er een benefietwedstrijd van te maken.

Voedselbank Land van Cuijk

Het ene gezin is het andere niet en de effecten verschillen daardoor. Helaas zijn de financiële gevolgen voor een aantal gezinnen in het Land van Cuijk dusdanig groot, dat zij genoodzaakt zijn om naar de voedselbank te gaan. Het Merletcollege in Mill wil graag een steentje bijdragen in deze moeilijke tijden! Daarom zullen de opbrengsten van de benefietwedstrijd op vrijdag 20 mei geschonken worden aan De Voedselbank Land van Cuijk. De jongerenwerkers van Sociom zullen het leerlingenteam begeleiden.

Op deze mooie vrijdagmiddag zal er een benefietwedstrijd plaatsvinden op het hoofdveld van voetbalclub Juliana Mill.  De docenten zullen een voetbalwedstrijd spelen tegen de bovenbouwleerlingen. Tijdens de wedstrijd zal de sfeer aangezwengeld worden door onze DJ en de trotse supporters van onze school. Er zal eten en drinken aanwezig zijn wat door onze eigen leerlingen verzorgd wordt. Alle opbrengsten hiervan gaan ook naar de voedselbank.

Afgelast vanwege voorspelde storm! Nieuwe datum volgt snel.

We kunnen niet wachten en we zien jullie graag vrijdag 20 mei naast het hoofdveld van RKSV Juliana Mill.
Aanvang: 16:30
Start wedstrijd: 17:15

Er is ook een loterij!

 

Aanmelden

Wil je komen kijken laat dit weten via hob@merletcollege.nl.
Meld je snel aan want vol=vol (Toegang is beperkt).

 

Doneren

Tijdens de wedstrijd is er een mogelijkheid tot het doen van een donatie. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een digitale bijdrage? Dan ontvangen wij dit graag via bankrekeningnummer: NL28 RABO 0110 5141 73 t.n.v. OMO inzake Merlet College o.v.v. voetbalwedstrijd Mill. Wij zullen het totale sponsorbedrag vervolgens overhandigen aan de Voedselbank Land van Cuijk.

 

Sponsoren

Een donatie of juist middelen? Of een leuke toevoeging voor de loterij? Als u als bedrijf mogelijkheden ziet om deze wedstrijd te sponsoren dan mag u contact opnemen met hob@merletcollege.nl.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.