Beste deelnemer aan Land van Cuijk Maasduinen On Stage,

 

Wát hadden we graag samen met alle beroepsbeoefenaars, matchmakers, sponsoren, docenten en leerlingen het project Land van Cuijk Maasduinen On Stage afgesloten met een geweldig Beroepenfeest en Doe Dag.  Alle voorbereidingen op de scholen, door de organisatie én door jullie waren al gedaan, toen we 2 dagen van tevoren opeens moesten annuleren.

Er gaat natuurlijk niets boven persoonlijke ontmoetingen. Maar ons tijdelijk alternatief VMBO Online biedt geïnteresseerde leerlingen tóch de mogelijkheid om d.m.v. persoonlijk contact hun vragen te stellen aan de beroepsbeoefenaar van hun keuze. Dat is heel positief ontvangen door de scholen en bedrijven.

Komend schooljaar gaat weer een nieuwe lichting leerlingen aan de slag met het beroepsoriëntatieproject On Stage. Het Beroepenfeest staat gepland op donderdag 11 maart 2021. Deze dag gaat in elk geval door, mogelijk alleen in een andere vorm. We werken aan een paar scenario’s. 

Doe je weer mee? Laat het me weten, dan activeer ik alvast je aanmelding van dit jaar.

Hopelijk tot ziens bij de 3e editie! Want #vmbodoetertoe!

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens de initiatiefnemende scholen Merletcollege, Metameer en Elzendaalcollege

 

Sandra Reuvers

Projectleider

Tel. 06 - 517 23 053   | mail@landvancuijkmaasduinenonstage.nl | www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl

 

 

SAVE THE DATE: Beroepenfeest 11 maart 2021 en Doe Dag 25 maart 2021

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.